This page is not available in your language. You may use the following link to open a machine translated version of this page. Open in Google Translate.
Recettes Petit-déjeuner Entrées Plats Desserts Enfants Nutrition Entreprise Offres d'emploi

Cupcake d’Halloween fourrés à la pâte à tartiner Genaveh

Des cupcakes fourrés à la pâte à tartiner made in Luxembourg Genaveh tout spécialement décorés pour Halloween !

Miam miam les cupcakes ! Ces petits gâteaux américains joliment décorés font fureur, surtout lorsqu'ils sont fourrés au chocolat pour les addicts. Aujourd’hui on vous propose une recette de cupcakes fourrés à la pâte à tartiner Genaveh, un chocolat 100% Made in Luxembourg. Les pâtes à tartiner artisanales Genaveh sont un délice et ne contiennent pas d’huile de palme, plus besoin de vous priver. Découvrez tous les produits de la chocolaterie Genaveh ici.

Sublimez vos cupcakes avec une décoration d’Halloween pour les cupcakes très facile à réaliser et qui fera trembler tous les gourmands. Grâce à une crème au beurre légère à la pâte à tartiner surplombée d'un fantôme en guimauve, vos cupcakes raviront autant les yeux que les papilles.

Hazelnut Spread
150g - Chocolaterie Genaveh
Homemade spread with chocolate and hazelnuts from Piémont (45%)
Unit price:

40.00 €/kg

Brand

Chocolaterie Genaveh

MyShop
Shopping lists
Hazelnut Spread
6.00 €
+
ADD TO CART
Chocolate Caramel Spread
150g - Chocolaterie Genaveh
Homemade spread with milk chocolate and salted caramel
Unit price:

36.67 €/kg

Brand

Chocolaterie Genaveh

MyShop
Shopping lists
Chocolate Caramel Spread
5.50 €
+
ADD TO CART

10
cupcakes
30min
préparation
15min
au four (180°c)

Les ingrédients pour les cupcakes fourrés : 

Pour les cupcakes

Pastry flour
1kg - Le Moulin
Type 45, for biscuits, cakes, waffles, doughnuts, pie doughs […more]
Unit price:

3.34 €/kg

Brand

Le Moulin

MyShop
Shopping lists
'BIO' Product
Made in Luxembourg
Pastry flour
3.34 €
+
ADD TO CART
Favorita Wheat flour
1kg - Moulins De Kleinbettingen
Luxury flour special sieving without lumps for cooking and pastry
Unit price:

1.75 €/kg

Brand

Moulins De Kleinbettingen

MyShop
Shopping lists
Favorita Wheat flour
1.75 €
+
ADD TO CART
Farin'UP Baking Flour
750g - Moulins De Kleinbettingen
Wheat flour with baking powder, ideal for baking
Unit price:

2.84 €/kg

Brand

Moulins De Kleinbettingen

MyShop
Shopping lists
Farin'UP Baking Flour
2.13 €
+
ADD TO CART
Bio Corn Flour
1kg - Demeter
Flour for cooking and pastry, Type 550
Unit price:

2.86 €/kg

Brand

Demeter

MyShop
Shopping lists
'BIO' Product
Bio Corn Flour
2.86 €
+
ADD TO CART

Butter Rose 250gr
250g - Luxlait
Pasteurized butter
Unit price:

11.00 €/kg

Brand

Luxlait

MyShop
Shopping lists
Butter Rose 250gr
2.75 €
+
ADD TO CART
Butter d'Isigny
250g - Isigny
Smooth butter
Unit price:

14.44 €/kg

Brand

Isigny

MyShop
Shopping lists
Butter d'Isigny
3.61 €
+
ADD TO CART
Organic Butter
250g - BIOG
Fresh butter
Unit price:

16.84 €/kg

Brand

BIOG

MyShop
Shopping lists
'BIO' Product
Organic  Butter
4.21 €
+
ADD TO CART
Lactose Free* Butter
125g - Minusl
82% fat. *Lactose < 0.1 g / 100 g
Unit price:

11.92 €/kg

Brand

Minusl

MyShop
Shopping lists
!! Expires soon

Lactose Free* Butter
1.65 € 1.49 €
+
ADD TO CART

6 Bio Eggs
6uts - Biohaff Wilhelm
Fresh organic eggs from the Wilhelm farm, size L
Unit price:

0.51 €/ut

Brand

Biohaff Wilhelm

MyShop
Shopping lists
'BIO' Product
6 Bio Eggs
3.05 €
+
ADD TO CART
6 Oeufs M
6uts
6 fresh eggs from perchery barn raised hens […more]
Unit price:

0.35 €/ut

MyShop
Shopping lists
6 Oeufs M
2.10 €
+
ADD TO CART

Fine Cristal Sugar
1kg - Südzucker
To be used for all common preparations
Unit price:

1.88 €/kg

Brand

Südzucker

MyShop
Shopping lists
Fine Cristal Sugar
1.88 €
+
ADD TO CART
Brown Cane Sugar
1kg - BIOG
Perfect for desserts, drinks and pastries
Unit price:

4.96 €/kg

Brand

BIOG

MyShop
Shopping lists
'BIO' Product
Brown Cane Sugar
4.96 €
+
ADD TO CART
Sugar Semolina
500g - Südzucker
Sugar with fine grains
Unit price:

2.60 €/kg

Brand

Südzucker

MyShop
Shopping lists
Sugar Semolina
1.30 €
+
ADD TO CART
Cane Sugar MIlled
750g - La Perruche
Milled cane sugar, an authentic taste of cane sugar
Unit price:

3.15 €/kg

Brand

La Perruche

MyShop
Shopping lists
Cane Sugar MIlled
2.36 €
+
ADD TO CART

Baking Powder
6uts - Ruf
Powdered raising agent
Unit price:

0.19 €/ut

Brand

Ruf

MyShop
Shopping lists
Baking Powder
1.15 €
+
ADD TO CART
Original Backin
10uts - Dr Oetker
baking powder / raising agent
Unit price:

0.13 €/ut

Brand

Dr Oetker

MyShop
Shopping lists
Original Backin
1.33 €
+
ADD TO CART

Hazelnut Spread
150g - Chocolaterie Genaveh
Homemade spread with chocolate and hazelnuts from Piémont (45%)
Unit price:

40.00 €/kg

Brand

Chocolaterie Genaveh

MyShop
Shopping lists
Hazelnut Spread
6.00 €
+
ADD TO CART
Chocolate Caramel Spread
150g - Chocolaterie Genaveh
Homemade spread with milk chocolate and salted caramel
Unit price:

36.67 €/kg

Brand

Chocolaterie Genaveh

MyShop
Shopping lists
Chocolate Caramel Spread
5.50 €
+
ADD TO CART

Pour le topping

Butter Rose 250gr
250g - Luxlait
Pasteurized butter
Unit price:

11.00 €/kg

Brand

Luxlait

MyShop
Shopping lists
Butter Rose 250gr
2.75 €
+
ADD TO CART
Butter d'Isigny
250g - Isigny
Smooth butter
Unit price:

14.44 €/kg

Brand

Isigny

MyShop
Shopping lists
Butter d'Isigny
3.61 €
+
ADD TO CART
Organic Butter
250g - BIOG
Fresh butter
Unit price:

16.84 €/kg

Brand

BIOG

MyShop
Shopping lists
'BIO' Product
Organic  Butter
4.21 €
+
ADD TO CART
Lactose Free* Butter
125g - Minusl
82% fat. *Lactose < 0.1 g / 100 g
Unit price:

11.92 €/kg

Brand

Minusl

MyShop
Shopping lists
!! Expires soon

Lactose Free* Butter
1.65 € 1.49 €
+
ADD TO CART

6 Bio Eggs
6uts - Biohaff Wilhelm
Fresh organic eggs from the Wilhelm farm, size L
Unit price:

0.51 €/ut

Brand

Biohaff Wilhelm

MyShop
Shopping lists
'BIO' Product
6 Bio Eggs
3.05 €
+
ADD TO CART
6 Oeufs M
6uts
6 fresh eggs from perchery barn raised hens […more]
Unit price:

0.35 €/ut

MyShop
Shopping lists
6 Oeufs M
2.10 €
+
ADD TO CART

Sugar Powder
250g - Südzucker
Superfine. Doesn't clot
Unit price:

5.64 €/kg

Brand

Südzucker

MyShop
Shopping lists
Sugar  Powder
1.41 €
+
ADD TO CART
Organic Icing Sugar
200g - Naturata
Icing sugar from raw cane sugar
Unit price:

10.20 €/kg

Brand

Naturata

MyShop
Shopping lists
'BIO' Product
Organic Icing Sugar
2.04 €
+
ADD TO CART

Hazelnut Spread
150g - Chocolaterie Genaveh
Homemade spread with chocolate and hazelnuts from Piémont (45%)
Unit price:

40.00 €/kg

Brand

Chocolaterie Genaveh

MyShop
Shopping lists
Hazelnut Spread
6.00 €
+
ADD TO CART
Chocolate Caramel Spread
150g - Chocolaterie Genaveh
Homemade spread with milk chocolate and salted caramel
Unit price:

36.67 €/kg

Brand

Chocolaterie Genaveh

MyShop
Shopping lists
Chocolate Caramel Spread
5.50 €
+
ADD TO CART

Chamallows
140g - Haribo
Small pink and white marshmallows
Unit price:

15.50 €/kg

Brand

Haribo

MyShop
Shopping lists
Chamallows
2.17 €
+
ADD TO CART

Les étapes de la recette des cupcakes d'halloween :

Pour les cupcakes

  1. Dans un bol, mélangez du bout des doigts le beurre mou et le sucre
  2. Ajoutez les oeufs et battez le mélange jusqu'à qu'il soit lisse
  3. Incorporez ensuite la farine, le sucre et la levure
  4. Dans des moules à cupcake, remplissez 1/3 de pâte
  5. Mettez 1 à 2 cuillères de pâte à tartiner
  6. Recouvrir de pâte jusqu'au 2/3 du moule (les cupcakes vont gonfler)
  7. Faites cuire au four à 180°c pendant 15min

Pour le topping

 

  1. Au bain marie, mélangez les oeufs avec le sucre jusqu'à que le mélange épaississe (la crème doit faire un ruban)
  2. Fouettez le beurre pour qu'il devienne mousseux avec 2 à 3 cuillères de pâte à tartiner
  3. Incorporez la crème au beurre petit à petit en fouettant le mélange
  4. Mettez la crème au beurre dans une poche à douille et décorez selon vos envie les cupcakes froids
  5. Ajoutez un chamallows sur la crème au beurre (vous pouvez dessiner des visages avec du chocolat !)

Bon appétit !